Loading Likes...

IMG_20180208_161032

Vid årsskiftet satte jag upp ett mål för mig själv när det gäller motion; att träna 2-3 pass i veckan. Hur gick det riktigt med den målsättningen? Ärligt så gick det inte så bra, vintertrötthet, förkylningar och det ständigt dåliga mattesamvetet satte nog stora käppar i hjulet.

Läs mer: En liten bucketlist del 1

Att komma igång igen

Men i takt med vårljuset utanför fönstret så har också lusten att motionera kommit tillbaka. Så jag har återerövrat gymmet igen och försöker gå på ledda pass när jag inte får någon träningskompis med mig och med träningskompis blir det träning med fria vikter. Så jag är väldigt glad att jag äntligen fick tummen ur och tog mig tillbaka till gymmet. Otaliga är gångerna under vintern som jag funderat på att säga upp medlemskapet eller hyra ut det. Men jag har lär mig mer och mer hur jag fungerar och jag vet att jag skulle ångra mig efter ett tag.

IMG_20180424_165802

Vad som händer när du slutar träna

Jag har sparat ett intressant artikel från Modette, vad som händer i kroppen när du slutar träna. Med tanke på att jag tränat väldigt sporadiskt eller inget alls under det senaste halvåret så är artikeln intressant. Hur mycket på allvar artikeln ska tas kan jag inte svara på, men åtminstone känner jag igen mig på några punkter. Samtidigt vet jag att jag mår bättre och orkar mer om jag håller i gång fysiskt också. Då räcker inte bara längre hundpromenader utan jag behöver få pressa mig lite också.

Läs mer: Det här händer med din kropp när du slutar träna

Hur det gick med mina andra målsättningar överlag kan vi diskutera en annan gång. Då lovar jag också berätta vad jag lärt mig kring målsättningar och prioriteringar när det gäller mig och mitt liv. Men nu, dags att planera in ett fredagspass eller ett lördagspass.


Om du gärna läser mer om välmående och träning kan du gärna klicka på ♥ uppe till vänster. Tack!

Share: