Loading Likes...

Inlägget är i samarbete med Aveo.

Julen kommer snart.. I mitt arbete löns det att börja tänka på julen direkt efter att vi firat papporna. Det är en del att fixa och planera tillsammans med alla berörda. Julen råkar ju också vara min favorit högtid och jag har så smått börjat tänka på både pynt och julklappar. En del av julklapparna är faktiskt redan fixade, fast vi inte ska köpa så många julklappar i år.

Vill du också börja i tid med julklappsletandet så kan jag tipsa dig om att Aveo kör kampanj med -15% på både house doctor och ferm living-produkterna nu fram till 17 december. Så där finns det att fynda både julpynt och klappar till den inredningsintresserade.

I deras julklappstips-kategori finns både den vackra Österbotten-brickan och ort-planscherna som Julia Bäck ritat. En fin gåva till den som flyttat från Österbotten eller den som bor eller har rötter i Helsingfors, Korsholm, Vörå, Jakobstad, Malax eller Vasa.

I veckan dyker det upp ett inlägg med mina favoriter ur Aveos sortiment just nu. Så där får du säkert fler julklappstips. Har du börjat fundera över julklappar redan?

Share: