Loading Likes...

Jag är faktiskt inte så inspirerad att dekorera inför julen i år, julstämning det har jag gott om i varje fall. Känner kanske lite att det får bli som det blir, det brukar ju bli bra ändå. Det förvånar mig hur som helst att jag som älskar färgen röd, har tagit in förvånansvärt lite av det i inredningen hos oss nu.

IMG_6780

 

Halpa-Halli levererade hyacinter, vita, för 89 cent/stycket. Resten av dekorationerna hittade jag hemma i år. Det blev lite jag tager vad jag hittar i skåpen och nöjd blev jag också. Nu väntar jag bara på väldoft och blomsterprakt.

Jag läste annars Camillas intressanta blogginlägg om inredning igår, huruvida vi inreder för oss själva eller för någon annan. Hon frågar oss också om vi är säkra eller osäkra inredare av våra hem.

Visst inspireras jag av bloggar, instagramflöden och pinterestbilder, därifrån plockar jag ofta godbitar och idéer att eventuellt förverkliga i vårt eget hem. I grund och botten inreder jag nog för att i första hand vi skall trivas i vårt hem. Jag älskar att ha det snyggt kring mig, något vackert och trevligt att vila ögonen på. Det är ju bara en bonus om någon annan gillar eller inspireras av mitt hem sen, när jag delar med mig av bilderna på diverse medier. Vad tänker du om detta?

IMG_6778

 

Ha en skön torsdag kväll vänner, kom ihåg att ta det lugnt och njuta lite mellan julstöket också.

Share: