Loading Likes...

Ja, terassen är ju klar och det är bara det roligaste och kanske det svåraste kvar. Att fixa hela uteplatsen mysig. Jag kikar runt i affärer och på nätet efter dynor till stolarna, små pynt och fram för allt förvaring! Jag saknar en robust bänk/låda att stuva undan alla dynor i och som samtidigt kan fungera som extra sittplats eller avställningsyta. Antingen är de för dyra, eller så är de helt enkelt ostadiga. Nå, jag får väl lov att försöka fixa ihop något eget om det inte dyker upp en passande modell.

IMG_8428

En annan sak som jag skall fixa under semestern är mitt efterlängtade växthus. Hemma hos mamma & pappa finns det en del gamla fönster och tanken har länge varit att göra ett vitrinskåp av dem. Men sen slog det mig att det är ett växthus jag behöver. Eller ja, skåp för blommor/plantor och någon fin prydnad.

Så just nu är det bara att vänta på att pappa orkar starta igång projekt växthus tillsammans med mig.

Share: