Loading Likes...

Hej, vad trevligt att ni kikar in här fast det inte uppdateras alls just nu. Orsaker finns och en av dem är att jag dragit på mig en mindre trevlig förkylning. Så jag har mest legat till sängs och soffa den senaste tiden och läst, tittat på tv eller sovit.

En annan orsak är nog den också att jag har absolut noll inspiration till något. Det har varit så en längre tid nog. Jag känner ingen lust att handarbeta, gå på loppis eller inreda. Jag känner inte ens lust att planera innehåll hit, ännu mindre blogga. Ja, tanken att sluta blogga har slagit mig några gånger under de senaste veckorna faktiskt. Det börjar faktiskt kännas mer och mer som om jag har sagt och gjort mitt i den här bloggvärlden. Jag har faktiskt ingen lust att dela med mig av min vardag längre, för den är verkligen inte händelserik. Samtidigt som det känns lite dumt att kasta bort domänen och layouten som jag ändå lagt ner en hel del tid på.

Så ja, där av håller jag mig lite avvaktande och frånvarande och sysslar med inte så mycket faktiskt. Kanske när förkylningen släpper greppet och energin återvänder så orkar och vill jag syssla med bloggen igen. Jag lovar inget, den som lever får se.

Share: