Loading Likes...

TACK, TACK, TACK! Jag är så glad och överväldigad över den fina respons, de hejarop och gillningar jag fått över fredagsfrågan-inlägget. Det är så härligt att se att ni verkar lika taggade som jag på det här “bloggexperimentet”.

Det verkar ju onekligen som om vi alla börjar vakna ur dvalan från sommaren nu också, speciellt om man ser till de många kommentarer jag fått på bloggen de senaste dagarna. Jag blir alltid lika glad och tacksam när jag loggar in här och ser att den lilla pratbubblan lyser orange.

Imorgon drar jag första lappen ur bloggburken och startar upp fredagsfrågan, skall försöka hinna innan jobbet så att ni har något att läsa när ni vaknar. Men ikväll skall jag läsa era hejarop en gång till och sen gå på Konstens natt med ett gäng killar, ja å sambon förstås.

IMG_8730

Jag får varken nog av min nya hårfärg eller sättet vi fixade frisyren i tisdags. Såå snyggt! Å det verkar vara många av er som gillar det också. 😉

Share: