Loading Likes...

Ikväll landar jag i vårt hem, om huvudet var fullt av tankar i förrgår är det en matthet som tagit plats där idag. Dagen har gått i 120 km/h känns det som, så intensiv. Så ikväll gör jag just ingenting, går omkring här hemma och plockar. Fäller ut adventsstjärnorna som skall pryda fönstren i vardagsrummet och inser att jag har lampor i två olika watt-storlekar. Blir att köpa en till lampa imorgon då.

IMG_0348

Jag samlar mig, förbereder decembermånad här hemma och bara njuter. Av tystnaden och avsaknaden av stressmoment och ljud. För visst blev det en bra dag ändå, jag hittade ju mig äntligen en bil. Det står en mörkgrå skönhet under biltaket och väntar på att jag skall åka till jobbet imorgon. Bilen, den skall jag visa er sen, när det finns dagsljus.

Ha en fin torsdagskväll kära bloggvänner!

Share: