Loading Likes...

I min kalender står det på måndag den 3 oktober gym + djuptöjning. I verkliga livet blev det 25 minuter på soffan och en 1,5 timmes promenad. Kan kanske tillägga att under de första 20 minutrarna gick jag och gäspade. Ibland är det väldigt bra att lyssna till sig själv och sin kropp också.

Du hittar mitt snapkonto genom att söka på stiiniwiini.

Jag säger inte att det är okej att skippa varenda inplanerat träningspass. Att planera bara för planerandets skull och sen hitta på någon dålig ursäkt. Nej, sånt står jag inte alls för. Jag vill försöka genomföra mina inplanerade träningspass och kunna känna mig stolt. Fast det finns dagar när det känns som om träningen bara helt enkelt inte kommer bli av.

Iofs. har jag ett knep när jag känner att det är lite extra motigt att åka till gymmet. Det är att antingen a) dra på träningskläderna direkt jag kommer hem eller b) packa väskan på morgonen med mellanmål och träningskläder och åka dit direkt efter jobbet. Båda knepen fungerar bra.

Nå, i slutändan känner jag mig riktigt nöjd med den genomförda promenaden idag. Jag kände mig så pass energisk när jag kom hem att jag körde några rörlighetsövningar också. Bara för att. Å på det vill jag slänga in ett citat som jag tycker passar in rätt bra i det här inlägget idag:

“The only bad workout is the one you didn’t do”
Share: