Loading Likes...

Hej, jag förstår att ni varit oroliga över mig hela dagen idag. Jag överlevde besökte till mun- och käkpolikliniken. I skrivande stund har värkmedicinen så småningom gjort sitt så det verkar vara dags för en ny. Två tänder fattigare i munnen då och bara en av visdomständerna kvar, men den skall bort i vinter.

Operationen då, ja som jag fasade för den alltså. Men jag råkade få världens bästa sjukhuspersonal som tog hand om mig och mina tänder så det gick helt över förväntan. Känslan efteråt var mera som en seger än ett nederlag och det mina vänner är fantastiskt.

Så, nu gäller det att ta det lugnt några dagar och äta lite värkmedicin och mer flytande och “lugn mat”. Den sista delen ser jag inte riktigt fram mot. Kan ni förstå hur jobbigt det är att sitta och se på när andra äter? Jag vill också ha potatismos och stekt strömming, inte fil och yoghurt.

Nå, en av mina vänner opererade bort två av sina visdomständer i början av veckan så när vi är friska skall vi fira med en god biff på någon restaurang. Så ja, du överlever nog visdomstandsoperationer också.

Share: