Loading Likes...

För det första vill jag säga tack! Tack för att ni är många som tar er tid att läsa genom gårdagens inlägg och ge mig och Silje respons på vårt poddande. Vi läser varje kommentar och tar till oss det ni skriver. Redan innan jag skrev inlägget igår så hade vi bestämt att vi skall sätta oss ner och diskutera genom upplägg och framtid. För fast det kändes motigt igår så kommer vi nog fortsätta, för trots allt så ger det mer än det tar.

Jag kan också berätta att ni är några som funderat över ljudet och skillnaden i volymen i vår podd. Silje hade möjligheten att investera i en bättre mikrofon när vi skulle börja på och den möjligheten har inte jag haft i höst. Vi spelar in varsin ljudfil direkt från datorns ljudkort, men ändå är det lite olikheter i ljudfilerna med volymen. Nå, efter allt snack om podden igår så surfade jag runt på nätet och hittade en mikrofon som inte är den dyraste men inte heller den billigaste, men ändå en investering. Nu får jag bara hoppas att paketet hittar hem till mig här i Kvevlax snart, men med poststrejk på gång så lär det väl ta ett tag.

Ja alltså nu var det ju inte podden jag hade tänkt skriva om idag igen, men ibland blir det så här. Hoppas ni får en bra onsdagskväll!

Share: