Loading Likes...

Julkalender

Nu är det högtid att avslöja en stor grej för december här på bloggen, en julkalender. Varje dag fram till julafton med start på tisdag öppnar vi en ny lucka. Det här blir en julkalender med variation, ni kommer att få ta del av jultraditioner, pysseltips, recept och så har jag också några riktigt trevliga företagssamarbeten att presentera.

Julkalendern kom till redan i början av hösten. Jag älskar julen och allt vad som hör till och vill gärna sprida så mycket julstämning jag bara kan på min blogg och åt er. Så kika in från och med tisdag för att se vad jag har fyllt alla de 24 luckorna med.

Varje lucka öppnas redan kl. 9.00 och jag länkar till varje lucka på bloggens fb-sida och senare under dagen också på finlandssvenska bloggares facebook-sida.

Nu hoppas vi på en månad av inspiration och julmys!

Share: