Loading Likes...

Påskledigt, det är nästan så att jag räknat dagarna från sportlovsledigheten tills nu.Jag älskar att vara ledig och göra allt eller inget. Få se om jag börjar räkna ner till semestern sen då när den här ledigheten är över. Haha, nå nej.. det är ju bara hälsosamt att ha något framför sig också. Å så farligt är det ju faktiskt inte att jobba.

IMG_1748

IMG_1751

När jag kom hem idag så var tanken att jag skulle reda upp här hemma lite grann och sen pynta till påsk. Nå, för att alls hinna fota påskpyntet denna helg så var jag ju tvungen att pynta första och städa sen. För det sistnämnda går ju bra att göra när det är mörkt ute.

Hur som haver, en fullspäckad och rolig helg framför mig. Om jag inte hinner kika in här så kan ni kolla in ig-kontot @finachristinas eller så följer ni min helg på snapchat stiiniwiini heter jag där. Imorgon kommer fredagsfrågan upp som vanligt, men i lite annorlunda form ändå.

Ha de gott!

Share: