Loading Likes...

Vet ni vad jag gjorde i förra veckan? Jag raderade nästa 500 bilder på mitt IG-konto. Hjälp kanske du tänker. Hur kom du på den knasiga idén Christina? Ja, det skall jag berätta för dig.

2012 var året när jag köpte min första egna smartphone, då passade jag också på att skaffa mig ett ig-konto. Det är fyra år sen idag och det har hunnit bli en hel del bilder. Jag hade nästan 1400 bilder på mitt konto när jag satte mig ner och började rensa. En stor del av bilderna från det första året raderade jag helt kallt. Det fanns inget känslomässigt värde i dessa bilder och kvaliteten var kass. Just då när jag hade skapat mitt konto hade jag ju inte speciellt många följare och flera av mina första bilder var verkligen sådana som jag inte kan stå för idag. Det var många gånger som jag tänkte; Hur tänkte jag här? Varför har jag fotat det här? 

screenshot_2016-11-02-06-50-43

Det var så befriande att få sitta och bläddra genom sitt flöde och dels se en utveckling men också se hur mycket av de små sakerna jag glömt bort. Visst, de allra bästa bilderna blev sparade, trots deras bristande kvalitet. I det stora hela var det allra skönast att se den där siffran minska. För nu vet jag att jag har ett flöde av bilder som jag är nöjd med och som jag faktiskt känner att det är jag.

Jag har under det senaste året läst en del om instagram och kommit fram till att det är för mig ett socialt medie var jag hämtar inspiration. Där vill jag också dela inspiration. Visst kommer det där en del vardagliga bilder, som ett komplement till bloggen. Men den allra största vardagliga och spontana biten sköts på andra medier.

Så ja, det finns ingen återvändo och jag är 100 % nöjd med mitt beslut att gallra i mitt flöde. Du hittar mitt konto på @finachristinas ifall du vill kika in och se vilka bilder som där finns. Hoppas du hittar något som inspirerar dig.

Share: