Loading Likes...

Hej, hur har ni det? Jag har det rätt bra just nu, den senaste veckans kvällar har gått åt till att samla energi på olika sätt. På jobbet ska nämligen vårterminen och hela året för den delen, sammanfattas på olika sätt och det tar enormt med tid. Så att sätta sig framför datorn för att blogga har inte varit prio ett.

Nu har jag hur som helst samlat en hel del solenergi under helgen. För ingen har väl kunnat undgå vilket fantastiskt väder som maj äntligen bjuder på. Det är nästan så att jag kan förlåta de där snöiga dagarna i början av månaden. Speciellt när jag hittat ett ställe i lä där jag i lugn och ro kan njuta av solen.

Sen senast har jag faktiskt hunnit samla material till två nya inlägg som kommer upp inkommande vecka och ikväll ska jag ta er med på ett besök till Tivoli i Köpenhamn. Jag hade tänkt göra det redan igår, men all min vakna tid igår gick åt till det senaste i handarbetsväg, nämligen en Morskosegenser.

Så nu ska jag avsluta denna stickpaus och sätta mig i solen och fortsätta på gensern. Den är snabbstickad och enkel och jag har nästan redan börjat fundera på nästa färg. Vi hörs ikväll vänner!

Share: