Loading Likes...

Jaha, tillbaka från semestern och redo att ta mig an joggandet igen. Tänkte att det är bäst att ladda upp med ett gäng promenader för att se var jag ligger på konditionsskalan. Å när det skall promeneras med sambon då får jag minsann ha fart på, för han tar inga korta kliv precis.

Blev extra taggad när jag anlitade Yourcoach att fixa ett träningsprogram åt mig också. Målsättningarna den här våren är att bli snabbare på mina 4 km och att så småningom öka till 5 km. Men, ja.. det går ju inte riktigt alltid som en tänkt.

DSC_0764

I söndags, lyckligt ovetande om tisdagens rumpskada.

Veckans första av två joggingpass hade jag planerat in till igår, tänkte att det var relativt varmt för att vara vinter och så har det snöat här så jag inte halkar mig fördärvad. Känns inte som jag vill investera i icebug-skor när jag inte vet hur pass länge detta springade håller i sig. Oh well, vi jobbade som vanligt igår.. tog med gänget till pulkbacken för att åka. En gemensam grej som vi alla tycker är roligt. Gladeligen satte jag mig på en av lapparna och åkte iväg, hårt gick det..

Sen börjar jag se vartåt jag och lappen är påväg, mot de där förhatliga ”gupporna” som någon av kidsen har fixat i ena sidan av backen. ”Nej, nej, nej…” skriker jag och det är ett faktum. DUNS! Rakt med rumpan på de två värsta! Slutresultatet? Svanskotan klarade sig med blotta förskräckelsen, höger del av rumpan är så öm så jag har svårt att sitta normalt. Vad lär vi oss av detta? Åk gärna pulka, men akta dig för ev. hinder. Så summasumarum, det första av två joggingpass är uppskjutet till helgen när jag hoppas att mina rumpmuskler är samarbetsvilliga igen.

Share: