Loading Likes...

Tänk att vi redan skriver februari, vart försvann årets första månad? Någonstans är väl svaret och när jag bläddrar bakåt i min bujo så var det en ganska lugn månad. Jag beslöt mig också för att inte göra någon månadssammanfattning i år. Däremot blev Sara inspirerad av mina sammanfattningar från ifjol och har knåpat ihop en egen inspirerad av min.

När jag läser min januarisammanfattning från ifjol så ser jag att det är ett år sen vi aktivt började söka hund. Tänk, nu ligger hon i skrivande stund här bakom min stol och vilar. Å vad jag tränade mycket i januari ifjol. I år blev det väl 5 pass totalt, men då gick en vecka åt till att vara krasslig också.

Hur går det med träningen?

Ja, om jag ska vara ärlig så går det ju kanske inte så bra. Allra enklast går det på torsdagar när jag får med mig en av mina vänner till gymmet. Då brukar vi gå på ett jättekul danspass. Idag är det ju också torsdag men vännen är sjuk och jag prioriterade tid med en energisk hund istället.

Under den senaste veckan har jag läst lite i Styrketräning för kvinnor och blev sugen på att börja lyfta vikter igen. Jag har också i planerna att plocka fram mina träningsprogram jag fick av pt:n för något år sen. Som tur har jag nästan alla veckoprogram sparade. Det underlättar ju väldigt mycket när du kan köra ett färdigt pass istället för att behöva fundera ut själv vad du ska hitta på.

Men, vad jag däremot märkt under mina få med roliga träningspass den senaste månaden är att jag har saknat det och att jag mår bra av det. Så nu vill jag sätta mera tid på träning i februari. Några korta pass i veckan och så ett längre styrkepass på lördagar. Jag tror faktiskt jag kör igång med styrketräningen redan nu på lördag.

Imorgon står massage på schemat och min nacke tackar och tar emot. Hur har ditt år börjat? Har du kommit igång med arbetet mot de mål du satt upp? 

 

Share: