Loading Likes...

Vecka 12 för med sig en hel del arbete och huvudbry kring arbete. Om en stund åker jag iväg på veckans andra kurskväll, den här gången är det barngymnastik på agendan. Istället skickar jag er vidare till några läsvärda blogginlägg och artiklar som jag ramlat över de senaste dagarna när jag haft tid och energi att kolla flödet på sociala medier.

Artikeln om Michaela Forni, en av Sveriges större bloggare och det där att sträva efter perfektion. Varför skall vi göra det? Å när skall vi inse att vi behöver inte göra det, utan som Amanda skriver, vara nöjda som vi är. Vilket också är mitt andra lästips. Eller varför inte inspireras och fixa namnpinnar till det kommande trädgårdslandet. Nina har åstadkommit mycket fina och enkla pinnar för sina växter.

Har ni någon intressant artikel eller ett blogginlägg som ni vill dela med er av? Länka gärna i kommentarsfältet så får jag något nytt intressant att läsa.

Share: