Loading Likes...

För ett tag sen köpte jag hem en hel hop med naturvitt garn, Novitas nallegarn. Jag hade länge bläddrat i de nummer jag fått av den svenskspråkiga Novita-tidningen och äntligen beslutat mig för att sticka en kofta. Mönstret till koftan fanns i höstens nummer och bar förstås höstfärgerna. Själv bestämde jag att sticka en lite gladare kofta och valde naturvit botten och turkosa detaljer i oket. Här finns mönsterbeskrivningen ifall ni också vill sticka en kofta.

IMG_7679

När det kommer till handarbete är jag lite av en perfektionist och har nog hunnit repa upp en del maskor redan. Men tålamod, det finns det gott om när jag får sätta mig ner med något jag gillar. Så det gör inte så mycket alltid att det råkar bli fel när både händerna och huvudet vill åt olika håll. Men oj vad roligt det är med mönsterstickning!

IMG_7677

 

Ännu är det en del kvar att sticka på oket och så montering av alla lösa delar, blocka hela plagget och fixa knäppningen. Det kan jag kanske också tillägga att jag valde att lämna bort fickorna från min kofta. Jag är så van med andra koftor jag har att vara ficklös, så denna fick bli det också.

Vad tycker ni?

Share: