Loading Likes...

Jag borde bli bättre på att unna mig saker, då tänker jag inte direkt på dyra saker utan det kan vara annat också. Idag t.ex. så unnade jag mig en timmes massage på eftermiddagen. Denna timmen resulterade ju förstås i ordentligt ömmande skulderblad och axlar, mina problemområden. Men inget som inte går att reda upp, som massören så fint uttrycket det.

IMG_7079

Sen unnade jag mig ett besök till biblioteket också. Jag har hittat tillbaka till denna fantastiska källa av både skönlitteratur och faktalitteratur. Just nu lånar jag helst träningsböcker och trädgårdsböcker. Träningsböckerna läser jag för motivation och intresse, trädgårdsböckerna för att lära mig något. Gräsplätten nedanför terassen skall förvandlas till min trädgård. Så för bästa resultat försöker jag läsa på och lära mig lite redan nu, när trädgården ännu bara finns i fantasistadiet.

Sånt denna onsdagkväll.

Share: