Loading Likes...

img_4088

Det fanns de av er som gärna ville se nästa års kalender som fanns i paketet i det här inlägget. Så visst kan jag visa er en lite närmare titt på den. Jag har beställt personliga kalendrar nu i flera års tid och har alltid varit riktigt nöjd med mina. I år tog jag det största formatet på kalendern och köpte även en rosa! penna att skriva in viktiga händelser med. De roliga klistermärkena som syns skall nog också få ta plats i kalendern.

Jag brukar utforma mina efter vad jag tycker är viktigt. Så till ett nytt år fick en ruta med veckans träning, veckans middagar och dagens väder ta plats på varje uppslag. Å förstås en massa tomma sidor, rutiga sidor och prickiga sidor längst bak för de där gångerna när jag får lust att klottra bokstäver, ord och små texter med letteringmetoden.

Om du vill läsa mer om personliga kalendrar så hänvisar jag dig vidare till Marias inlägg.

Share: