Loading Likes...

Inlägget är i samarbete med Koya Design.

Förra sommaren kom jag i kontakt med det österbottniska företaget Koya Design, som i dagens läge småskaligt tillverkar vackra posters, kökshanddukar, kuddöverdrag och tygkassar. Bakom de fina mönstren och vackra inredningsprodukterna står Malin West och Ann-Sofi Grandén.

IMG_7450

Jag beställde själv den gula glödlampspostern på bilden efter att ha sett deras produkter förevisas under loppisracet vid Källbacken i Nykarleby. När jag tog kontakt med Malin och Ann-Sofi berättade de att företaget just nu går på sparlåg men att en förnyelse är på gång kring Koya Design och det skall bli verkligt spännande att följa deras shop och företag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bildkälla: Koya Design.

Samtidigt så vill jag också berätta att just du har möjligheten att vinna en alldeles egen Koya Design-poster att hänga upp på väggen. I nuläget finns det fyra fina motiv att välja på, bland annat min favorit, den gula lampan. Tävlingsreglerna är mycket enkla:

Kika in hos Koya Design och välj ut ditt favoritmotiv.

Lämna en kommentar i tävlingsinlägget med valt motiv.

Vinnaren dras och kontaktas den 18 juni kl. 18.00

Dela gärna inlägget på facebook eller din egen blogg, det är ok att använda tävlingsbilden, förutsatt att du länkar tillbaka till mig och Koya Design. Lycka till!

Share: