Loading Likes...

Nån gång där efter jul damp det ner ett intressant mail i min jobbinbox. Det handlade om en studieresa till inget mindre än Köpenhamn. En studieresa kring kreativa lärmiljöer inom småbarnspedagogiken.

Jag har länge velat besöka Danmark och speciellt Köpenhamn så jag lämnade in en ansökan och så höll jag tummarna. Ja, jag gjorde också en annan grej som jag vill berätta om idag, jag visualiserade hela äventyret.

Vad är visualisering?

Kort och gott handlar det om att se målet framför sig, att du är där. Så efter att jag pinnat loss en massa bilder om nämnda stad så började min visualiserade resa. Jag såg framför mig hur jag flög dit, vandrade på pittoreska gator och såg den lille havsfruen. Ja, förstås försökte jag visualisera kreativa lärmiljöer vid danska daghem också. Jag är i Köpenhamn, helt enkelt.

Källa: Gratisography

Jag har flera gånger läst och hört att just visualisering är ett bra sätt när du  vill förverkliga dina mål. Så vid allt fler tillfällen har jag börjat använda mig av visualisering. När du läser det här inlägget så håller jag redan på att visualisera kring följande dröm och så fort det är helt klart kommer jag självklart att berätta om det för er också.

Nå, hur gick det med min visualiserade Köpenhamnsvistelse? Den här gången lyckades det verkligen eftersom jag i mitten av februari hade ett mail där det stod att jag var en av de utvalda. Jag ska besöka Köpenhamn!

Share: