Loading Likes...

Om årets andra månader har gått i raketfart så har augusti känts evighetslång istället. Vi sammanfattar denna sensommarmånad med den återkommande månadslistan. Vill du också sammanfatta din månad? Länka tillbaka till mig och kommentera gärna inlägget så får jag läsa din månadssammanfattning också.

Augustis viktigaste händelser: Det känns som om det inte har hänt något speciellt alls den här månaden. Vi har spenderat ganska mycket tid tillsammans jag och sambon och det är ju alltid trevligt.
Augustis viktigaste tankar: Att jag behöver komma ihåg att prioritera!
Augustis känsla: Först kände jag en enorm stress, det var mycket på jobbet och vårt hem var ett kaos. Sen hände allt på en gång och det mesta lugnade ner sig. Så nu andas jag ut och hoppas att hösten blir lugn och behaglig.
Augustis in: I samband med ytrenoveringen av vardagsrummet så hittade jag ett mindre vitrinskåp och en hel del nya grönväxter i affärerna. Jag köpte också en skön fleecetröja och beställde ett par höst/vinter-kängor åt mig.
Augustis ut: Jag sålde en servis på loppis och började samtidigt plocka ihop för nytt loppis. Jag ska sälja på Kvevlax Ufs höstloppis och också på bloggloppiset här småningom.
Augustis musik: Powerlåten som jag lägger på när jag behöver det där lilla extra Gorilla – Will Sparks m.fl. 
Augustis bästa bild:

IMG_5403

Augustis lästa böcker: Jojo Moyes – 100 mil.

Augustis handarbeten: När all renoverings- och städrumba äntligen hade lagt sig så återkom energin och lusten till att handarbeta. Jag fortsatte med sockorna jag påbörjade under semestern.

Augustis köksinspiration: Jag har varit så utan inspiration till allt vad matlagning heter den här månaden. Så jag hoppas det vänder till en ny månad.

Augustis träning: Mitt mål var att komma igång med träningen och träna 2 pass/vecka. 10 pass på en månad.. Jag snubblade på målsnöret med 8 pass i bagaget.

Augustis favoritinlägg: Karolina – Fuck dåligt samvete & Emilia – Vad är en bullet journal och varför ska du ha en?

Share: