Loading Likes...

God morgon söndag! Jag vet att ni antagligen har fullt upp med att fira era pappor just nu, det skall jag också göra lite senare idag. Men sen när ni har firat färdigt, eller har paus i firandet, så tycker jag att ni kan lyssna på vårt andra avsnitt av Söndagsöppet.

12231541_10156202756610722_2098449220_n

I avsnitt två, bloggstress och klädångest, behandlar vi bloggande. Vi funderar bland annat på varför vi bloggar, hur man kan göra vid bloggers block och så pratar vi förstås om Galan. Jag hoppas att ni som bloggar lyssnar och kanske känner igen er i våra tankar. Jag hoppas att ni som funderar på att börja blogga får något ut av vårt avsnitt och jag hoppas att ni som inte bloggar också vill lyssna.

Vårt tredje avsnitt kommer ut dagen efter galan och vi har redan börjat planera lite kring det också. Då kommer vi att lämna den mer ytliga världen och göra ett djupdyk bland känslor och självbilder. Ett avsnitt som kommer bli mycket spännande att spela in.

Du hittar söndagsöppet på:

Soundcloud: Sondagsoppet

Facebook: Söndagsöppet

Instagram: @sondagsoppet , #sondagsoppet

Itunes: Söndagsöppet

Share: