Loading Likes...

Hos oss är nog badrummet det rum som fått minst tid när det gäller inredning. När vi flyttade in så fixade jag bara nya krokar i metall på väggarna, ett nytt duschdraperi i grått, städade ur skåpen och så flyttade vi in tvättmaskinen. Sen fick det va. Bastun har jag inte alls orkat fundera över heller, men med hösten i antågande så blir det väl snart dags att skaffa lite bastuinredning också.

IMG_8845

Nåå, eftersom vårt badrum blev renoverat typ 2001 så känns det ändå ganska fräscht. Eller helt överkomligt skall vi väl säga. Kakelfärgen får vi lov att leva med, för enligt sambon är det inget renoveringsprojekt. Skulle jag få välja så kanske jag skulle välja något annat än två nyanser av beige. Men, nu har jag allt mer börjat fundera på att plocka in gråa inslag som skulle passa med mönstret i kaklet. Plockade ihop en liten ‘moodboard’ med grejer från Hemtex, Ellos och H&M Home. Drömmen skulle vara en hylla ovanför tvättmaskinen också dit vi kunde sätta allt tvättmedel.

PicMonkey Collage

Ellos: Handdukarna. Hemtex: Tvålpumpen och tandborstmuggen. H&M Home Mattan samt tvätt- och förvaringskorgarna.

Jepp, det här är vad jag hittat som inspirerar mig till en budgetpiffning av badrummet. Synd bara att vi redan har en massa handdukar i alla andra kulörer än grått. Nå, det är inget att gråta över. Få se när ivern blir allt för stor och jag handlar hem något nytt och grått till badrummet.

Share: