Loading Likes...

Jag har gjort den bästa investeringen någonsin i år, jag vågar påstå det redan nu. Vi beslöt med två vänner att anlita en PT, det låter mer fancy än vad det är. Så i januari i år drog träningen i gång på allvar. Gemensamma träffar ungefär en gång i månaden och där emellan träna på egen hand enligt schema.

Visst det kostar en del, men jag får så mycket ut av det. I ärlighetens namn betalar jag hellre för något jag faktiskt utför, än för ett gymkort som antagligen skulle bli liggande. Mest på grund av avståndet in till stans gym. Det gäller att planera så noga då, för att faktiskt komma sig iväg på passen. De flesta av mina träningspass idag klarar jag av att utföra utanför min ytterdörr (springa och promenera).

Idag och igår har jag gjort de två tyngsta passen på länge, intervaller. Jag trodde inte när jag började i januari att jag skulle lära mig att gilla känslan med att springa. Ni vet hur det är när man börjar med något nytt, det går lite trögt i början. Jag har alltid hoppats på att bli en sån som snör på sig skorna och tar sig ut på en länk. Sakta men säkert håller jag på att bygga upp ett förhållande med löpningen och jag gillar det.

Jag kan idag säga att jag gillar att motionera, träning hör till ett av mina intressen. Jag hittar ständigt nya intressanta träningspass och övningar som jag vill pröva på. Å en tid framöver tror jag att träningen kommer att bli mina andningshål i vardagen, jag längtar redan.

3a0c366c189d9677687307524172e21c

Bildkälla

Share: