Loading Likes...

Silje kom på världens bästa grej så här i sommartider, när bloggen annars är lite nere. Nämligen en bloggbikt med några frågor som du som bloggare skall svara så ärligt som möjligt på. Jag kan ju inte vara sämre än många andra och kör också denna bloggbikt här hos mig. Om ni vill läsa Siljes svar och hitta fler bloggbiktande blogglänkar så kan ni klicka på bilden.

18975197743_981d191008_b

1. Hur många unika besökare har du per dag och önskar du att det var fler?
Mina unika besökare varierar nog, beroende på hur flitig jag själv är, men det ligger mellan ca. 60-200/dag.

2. Kollar du din statistik flera än en gång per dag?
Ja, fast jag försöker att inte vara så manisk och jämt kolla.

3. Önskar du att din blogg vore större?
Jodå, visst skulle det vara kul, men det krävs en del för att få den att växa.

4. Kopierar du andras idéer till blogginlägg?
Nej, förutom listor då, haha! Men annars så snappar jag nog upp idéer och inspiration från andra. I huvudsak vill jag nog att inläggen skall vara mina egna, inte något som någon annan kommit på.

5. Vad drömmer du om i smyg då det kommer till din blogg?
Jag skulle önska att min blogg växte och att det skulle leda till mer synlighet. Som jag tidigare skrev så är det väl ingen omöjlighet men det gäller att lägga i en högre växel och jobba för det då också.

6. Ställer du upp din mat snyggt innan du äter, bara för att få en blogg- och instragramvänlig bild?
Haha, joo.. ibland, speciellt när det kommer till fin äta ute-mat.

7. Kommer du på dig själv med att tänka ”oj det där blir fint till bloggen” eller ”det där skall jag blogga om” eller ”jag köper det här för det kan bli fina bilder till instagram/bloggen med det”
Nej, oftast blir det så att det jag köper är i första hand för mig och blir i andra hand ev. något att blogga om.

8. Tröttnar du någonsin på din blogg eller att blogga?
Jag tröttnar inte på min blogg, men ibland kan det vara lite tungt att blogga, speciellt när tiden inte räcker till.

9.Vad tycker du om affiliate länkar?
Usch, jag klickar aldrig på såna länkar. Bloggsamarbeten i övrigt har jag inget emot, så länge jag är medveten om att det är ett samarbete som bloggaren gör, t.ex. att det nämns eller syns.

10. Tar du stress över din blogg eller om du inte uppdaterat?När jag startade den här bloggen så var en av mina “målsättningar” att bloggen inte skulle bli ett stressmoment. Jag tycker nog att jag i det stora hela lyckas väldigt bra med det. Förstås nu sommartid när du har en del att blogga om men tiden inte riktigt räcker till så kan det kännas lite tungt, men annars inte.

11. Delar du öppet din blogg på sociala medier eller känner du dig lite ”blyg” över din blogg?
Jaadå, jag delar nog med mig av att jag bloggar på sociala medier. Kanske främst på facebook då och i de två bloggrupper jag är med i. Jag borde verkligen bli bättre på att göra små “shout outs” om bloggen i både sociala medier och verkliga livet, för det är väl så den växer, åtminstone lite. Kanske en målsättning inför hösten.

Share: