Loading Likes...

Igår postade jag den här bilden på instagram och lovade att avslöja åt er idag vad burken innehåller. Ja, nu ser ni ju att den står där, på hyllan i vårt arbetsrum, fylld med vita små lappar.

IMG_8726

Det är 52 små lappar, en lapp för varje vecka i ett år framöver. Bloggburken är nämligen fylld med Fredagsfrågor! Idéen föddes här under sommaren, då i en helt annan skepnad, men innan jag var färdig med tanken så hade den omformats till just Fredagsfrågan.

Så, varje fredag, med start från imorgon, kommer jag alltså dra en lapp ur burken och svara på frågan som står på lappen i ett skilt blogginlägg. Där finns allt från de mest vanliga blogglistfrågorna till lite mer knepiga frågor. Förstås inte de allra simplaste frågorna, utan nog sådana som jag kan få ihop ett läsbart inlägg av. Det var inte lätt att komma på 52 frågor, men till sist fick jag ihop ett varierande gäng.

Själv är jag riktigt taggad och det skall bli roligt att se från vecka till vecka vilken fråga det blir. Så, fredagsfrågan hos  Fina Christina varje fredag i ett år framöver. Imorgon kör vi!

Share: