Loading Likes...

Hej, vad roligt att ni fortsättningsvis kikar in här. Uppdateringen är det lite si och så med just nu. I helgen satt jag faktiskt och funderade på huruvida bloggen ska få ta sommarpaus eller bara slå av till sommartakt. Jag tror att det var Karin som först myntade begreppet Sommartakt på sin blogg för en himla massa år sen. Det allra bästa med sommartakt är att det inte finns några krav.

Sommaren ligger i startgroparna.  Å jag väljer således att slå av till sommartakt här på bloggen. Det har blivit gjort för länge sen i mitt huvud men inget jag meddelat åt er kära läsare. Jag kan lova något sporadiskt inlägg under sommarmånaderna, men mer än så tänker jag inte säga.

Jag njuter allt vad jag hinner av min favoritårstid och tänker inte så mycket på att låta andra njuta genom bilder och text. Jag hoppas att ni också hinner, orkar och vill njuta av det som pågår runt om er. Tills vi hörs igen vill jag önska er en fin tid.

Share: