Loading Likes...

Inlägget är i samarbete med Foodie Living

Vinterns tredje bloggevenemang gick av stapeln igår. Vi var ett gäng tjejer som besökte Malins butik Foodie Living i Sundom. Ett mycket gemytligt ställe med en bloggande butiksägare. Väldigt roligt att få chansen att besöka affären på riktigt, jag brukar annars bara använda hennes webshop.

IMG_7252

Malin berättade bland annat för oss att det här är ett väldigt skönt sätt att jobba på. Hennes fysiska affär i Sundom är öppen på vardagar men Foodie Living finns ju också på nätet och därifrån kan du handla vilken tid på dygnet som helst. Jag var förstås nyfiken på att veta vilka produkter som säljer på nätet och vilka som säljer i affären. Renée Voltaire-granolan säljer som smör i solsken på nätet och i den fysiska butiken är det främst en god lakritssort. Fast det varierar ju från person till person det där berättar Malin.

IMG_7255

Malin hade fixat en enkel lunchbjudning åt oss också. Supergod kycklingsallad med rostad batat, små glutenfria cupcakes och så en del andra smakprover ur hennes sortiment. Åtminstone Rufus Teague-bbqsåsen kommer jag köpa hem till grillsäsongen sen. Jag är speciellt sugen på smaken whiskey maple.

Sortimentet i Malins fysiska affär och webshopen är ganska stort. Du kan gå hur länge som helst och titta på alla vackra förpackningar och spännande produkter. Att bestämma sig för vad som hamnar i köpkorgen är oftast inte det lättaste, varken på nätet eller i affären.

IMG_7259

IMG_7261

IMG_7263

 

Det märks att Malin brinner för det här och hon letar hela tiden efter nya spännande produkter att ta in till sin affär. Tanken med Foodie Living är att där skall du hitta de där produkterna med det lilla extra, något som inte finns i vanliga affärer. Foodie Living är till för dig som gillar att stöka i köket bland fina förpackningar och goda råvaror.

Stort tack till Malin för en fin lördagseftermiddag och roligt att ses  Pammen, Maria, Ida och Charlotta.

Share: