Loading Likes...

Det knepiga med mig så fort jag tar paus från bloggen är att jag ganska snart får ”bloggkrapula”. Jag skulle så gärna vilja blogga, fast om vad som helst. Men jag har ju bestämt mig för att inte blogga just då på ett tag. Idéerna bubblar och jag sitter och fantiserar om att skriva olika inlägg.

En av orsakerna till att en bloggpaus var behövlig också var för att jag ville hitta tillbaka till bloggen. Det kändes som om inläggen den senaste tiden inte kommit från hjärtat utan mer producerats för sakens skull. Nå, nu börjar jag vara på rätt spår igen å banne mig vad skönt det känns!

DSC_0056

Just nu satsar jag mycket på mitt välmående också, försöker äta bättre och älskar att träna på gymmet. Jag började småskaligt med två gånger i veckan men kommer nog utöka till tre pass styrketräning bara tiden finns. Å så småningom skall jag väl våga mig iväg på något av de ledda passen också.

Å vet ni, jag har en del roliga grejer på gång så här på andra sidan bloggen också. Tyvärr är det inget jag kan dela med mig av just nu, men tids nog lär ni få se och läsa om allt detta. Å jag tror att ni också kommer gilla det. Ha en bra vecka!

Share: