Loading Likes...

Inlägget är i samarbete med Sunds Trädgård.

“Men oj, har du inte varit till Sunds förr!? Fast du bott i Jakobstad!” Ja, både Mimmi och Emmi var förvånade när jag i bilen på väg norrut berättade att det blir första gången för både mig och Pia. Vad är då bättre än en bloggkväll där man i lugn och ro får lära känna hela butiken genom guidning av de duktiga floristerna och trädgårdsmästarna.

IMG_8878

IMG_8877

Det var Kristine, som också jobbar på Sunds Trädgård som drog ihop en bloggkväll i Finlandssvenska bloggare-gruppen. Å visst lät det spännande först, en bloggkväll i Jakobstad. Å ännu roligare var det när vi var hela 4 st. här mer söderöver som var på väg och kunde samköra. Då kände jag mig inte lika vilsen bland alla Jakobstadsbloggare, hehe. Extra roligt var det ju att byta några ord med Camilla och få berätta för Victoria hur vackra hennes handarbeten är. Visst såg jag en del andra bekanta ansikten i vimlet också, men desto mer minglat blev det inte denna gång.


IMG_8890

IMG_8880

Vi fick se hela butiken, både invändigt och utvändigt och jag som trott att Sunds i första hand varit en affär för trädgård (ni vet plantor, buskar och träd) fick också bekanta mig med deras sortiment av inredning, deras söta caféverksamhet och så det rika utbudet av inomhusväxter. Vi fick tips på hur du kan plantera i en rabatt, anlägga ett woodland och vilka höstblommor som passar med varandra. Borde verkligen ha haft anteckningsblocket med, eller spelat in allt som sades, för att minnas.

IMG_8881

Nå, som sig bör på en bloggkväll blev det en hel del fotat, var det finns bloggare finns det kameror och ingen skäms för att ta bilder av än det ena än det andra. Sen fick vi gott småplock och varsin goodiebag innan vi åkte hem med bagaget fullt av gröna plantor. Vad min goodiebag innehöll och vad jag annars köpte vid Sunds får ni se i morgon.

IMG_8882

IMG_8883

Tack till Kristine och Sunds Trädgård för en toppenkväll! Jag kommer nog gärna igen, nu när jag vet var ni finns och vad man hittar hos er.

Share: