Loading Likes...

IMG_0027

 

Det blev inget Juthbacka för oss i år,men en sväng via Ylikivas bloggloppis tog jag. Roligt att få träffa Johanna, vars blogg jag läst en tid och att skymta Sofia där i vimlet. Det var massor med folk på plats redan strax efter kl. 10. Jag gick ett snabbt varv genom lokalen och åkte sen hem. Bloggloppisar borde ordnas oftare, men då kanske i lite mer ändamålsenliga lokaler.

Hur som helst så fick jag äntligen in de nytvättade mattorna i lägenheten igen. Jag gillar att fynda mattor på loppis, de är ofta riktigt snygga och priserna är verkligen inget att tala om. Fast vid dagens snabba loppisrunda blev det inte fyndat någon matta, däremot två fina ljusblå iittala ljusstakar.

Tack vare mitt besök till Vasa på förmiddagen har jag nu större lust att tag i det massiva projektet att prismärka loppisgrejer. Jag har bokat bord på Fyndis i september och hoppas bli av med så mycket grejer som möjligt.

Trevlig lördag till er!

Share: