Loading Likes...

Med handen på hjärtat och utan desto mer krusiduller kan jag ärligt säga att jag har tappat bloggnistan. Intresset för att både läsa bloggar och försöka blogga själv har svalnat betydligt den senaste månaden. Å jag vet inte varför, har inte haft lust att ta reda på ens.

Jag har gjort en hel massa roliga saker den senaste tiden, men inget som jag känner att jag ens vill försöka blogga om. Det känns så enformigt, vem har ens intresse att läsa om att jag gått på bio, legat på soffan eller sett Superhurri-dokumentären på tv. Eller jo, visst vill jag uppdatera om min vardag.. På ett enkelt sätt, på ett roligt sätt. Men alltså jag vet inte.

Så här med deklarerar jag bloggpaus för Fina Christina på obestämd tid! Om jag kommer tillbaka eller ej, det återstår att se. Ha en bra vår och tack för att ni har kikat in!

Share: