Loading Likes...

Carolina gav mig också en rubrik under rubrikbytardagen, vad som är bäst med vår nya lägenhet. Oj, oj oj… var skall jag börja? Å ja, jag lovar att videoblogga från vårt hem när tid och lust finns. Kanske, när vi fått i ordning vårt extra rum.

IMG_7041

Varför jag föll för lägenheten i första hand är väl för köket, nyrenoverat (2011), köksö! och väldigt stilrent. Sen såna där småsaker som vi aldrig hade i vår hyreslägenhet: dörrar till sovrummen, massor med förvaring, bastu och egen liten gårdsplan. Men det allra bästa med det hela är ju nog tanken och vetskapen om att lägenheten är vår! Jag blir alldeles överlycklig varje gång jag tänker på att vi har ett eget hem. Inget vi hyr utan något som faktiskt på riktigt är vårt. Svindlande, fantastiskt och alldeles underbart!

Share: