Loading Likes...

Inlägget är i samarbete med Klingel.

Strax innan det blev sådana skrivelser om det här med samarbeten och smygreklam i bloggvärlden fick jag mail om ett samarbete med ett företag, Klingel, och dess webshop. Företaget var för mig helt obekant och jag spenderade några kvällar med att kolla in deras digra utbud av allt från heminredning till kläder, smycken och produkter för att underlätta i hemmet.

Sen när jag väl bestämt mig klickade jag hem några varor som föll mig i smaken och som passar väl in hemma hos oss. Sammanlagt handlar det om tre varor, i lite olika kategorier och jag kommer under den kommande veckan att blogga om dessa tre.

Klingel är webshopen jag främst skulle rekommendera åt min mamma och hennes väninnor. Men även jag hittade en del vackra skor, väskor och smycken där. Du hittar varor i alla prisklasser och kvaliteten verkar god. Leveranstiden är kanske i längsta laget, jag väntade nog över 1,5 vecka efter att jag beställt, men när varorna sen kom var jag mycket nöjd.

Så, för er som gärna vill se vilka tre varor jag beställde, håll ögonen öppna. För er som inte bryr er, eftersom det är ett samarbetsinlägg, så ber jag er vänligen scrolla förbi inläggen som innehåller Bloggsamarbetslogon och återkomma senare.

Tack Klingelför ett gott samarbete!

Share: