Loading Likes...

Igår ordnades det bloggträff igen på fyra orter. Själv var jag värdinna tillsammans med Maria i Vasa. Vi var ett gäng bloggare som träffades vid Kaffehuset August och åt lunch. Hann avverka en del intressanta ämnen som berör bloggandet och jag hoppas att de andra deltagarna kände sig lika nöjda med tillfället som jag.

Det snurrar en hel del blogg kring mig just nu, har hunnit med två bloggevenemang denna vecka och ytterligare ett blir det nästa helg. Det är ju förstås väldigt trevligt när vi bloggare kan träffas under olika omständigheter. Bara den här veckan har jag fått träffa många nya människor och hittat en del nya bloggar att läsa och inspireras av. Det är så roligt att kunna utbyta erfarenheter och diskutera med likasinnade ibland.

IMG_7179

 

Vasadeltagarna från vänster: Matilda, Sandra med lilla Milea, Maria,

Nina, Madde, Jenna, Elin, Emelie, Izabella och Jag.

Annars så kan jag rekommendera Kaffehuset August om ni letar efter ett mysigt ställe att äta lunch eller middag på. Jag har testat på båda alternativen och de har riktigt bra mat. Stället är rätt litet så ibland kan det vara svårt att få plats, men personalen är mycket trevlig så det mesta går att ordna. Jag tror faktiskt att det blev min fjärde bloggträff vid Kaffehuset nu. Heh, börjar väl bli en veteran när det kommer till bloggträffar.

Share: