Loading Likes...

Karolina, som bloggar här, utmanade mig med Ida-Maries bloggutmaning. Jag tycker det är intressant och roligt att läsa andra bloggares svar på dessa frågor. Å speciellt att försöka skriva ner några svar själv, varsågod, här får ni mina svar på frågorna:

Vad är det roligaste med att blogga? Det roligaste med att blogga är alla nya kontakter du kan skapa. Samtidigt tycker jag att det är roligt att se hur en genom att blogga kan inspirera andra samt ge tips och väcka intresse för olika saker. En del av det jag vet och kan idag har jag lärt mig genom att läsa bloggar.

Vad gör min blogg speciell? Vet ni,om jag skall vara ärlig så har jag ingen aning. Jag skriver och postar inlägg mest för att det är roligt. Det är ju en annan sak om någon läser det jag skriver då förstås. Kanske ni som läser kan berätta för mig varför ni läser min blogg?

Hur ser min blogg ut om ett år? Jag skall inte tråka ut er med statistik och grejer, men jag kommer nog jobba med att få bloggen att växa lite till. Spännande att se hur långt skriverier och foton kan ta en. Samtidigt så kommer jag att försöka hålla mig till en egen domän och satsa mer på att lyfta fram mina olika intressen i bloggen. men oroa er inte, de vardagliga inslagen kommer nog finnas kvar.

Vilket var mitt allra bästa inlägg? Det var en kluring, men de där inläggen som det ligger mer tanke bakom är kanske de bästa. En tankeställare om barn och surfplattor eller kanske I teknikens grepp är jag mer stolt över.

Vilka andra bloggar/bloggare inspirerar mig? Jag har hört/sett Malena föreläsa ett antal gånger och varje gång blir jag lika inspirerad av henne och hur hon har gjort för att åstadkomma ett sådant varumärke som hon och hennes blogg är idag.

Samtidigt inspireras jag också av Silje, vars blogg jag börjat läsa nu i höst. Hon verkar vara en riktigt trevlig tjej med många olika kreativa järn i elden. Roligt är ju också att hon idag studerar vid sidan av sitt jobb, det gjorde jag ju också nyligen. Så lite lika verkar vi ju vara.

Ja just ja, jag skulle ju gärna nominera tre stycken bloggare då också. Silje, morbror P-J och Carro varsågoda frågorna är era.

Share: