Loading Likes...

IMG_0496

 

Hej, det här är jag idag! Novembermörkret gör sig påmind och det är svårt att få till ett bra foto i det taskiga ljuset. Men annars är jag ganska glad,lugn och förväntansfull. Det är en bra känsla idag helt enkelt. Jag har satt ner extra tid på utseendet, främst för att vi har fotografering på jobbet, både idag och imorgon. Jag har fått en massa positiv energi och mera kraft inom min yrkesroll att fortsätta framåt. Å snart skall jag iväg på möte med avslutande middag, känns mycket roligt.

Mindre roligt är kanske att jag känner mig lite stressad också, glömde väskan med fotograferingskläderna på jobbet, så hamnar byta om där imorgonbitti. Å tänkte glömma jobbtelefonen efter mig. Men när jag landat i hemmakaoset och fått stabilisera mig så känns det nog ganska okej ändå.

Hur känner du dig? Ta en bild på dig själv och skriv lite om hur det känns idag och hur du har upplevt tisdagen den 11 november. Antingen i bloggen, eller varför inte en selfie på instagram.

Trevlig tisdagkväll!

Share: