Loading Likes...

Hösten är för mig många vackra färger och prasslande löv. Jag inspireras alltid mera på hösten och vill fixa, pyssla och mysa på olika sätt. Hos sambons mamma finns en stor vacker lönn på gården och i helgen när jag plockade äpplen så passade jag också på att samla på mig en hel del vackra lönnlöv.

IMG_5560

Länge har jag velat förverkliga ett höstpyssel och den här gången blev det lönnlövsblommor. Ett av de enklaste pyssel som du kan fixa med barnen också. Det var så roligt så jag spelade in en liten videosnutt åt er också när jag gjorde en blomma.

[wpvideo hTI4OnGM]

Allt du behöver är några vackra löv och lite tunn ståltråd. Jag lät inte löven torka allt för mycket eftersom de då blir ganska sköra.

Om du gillade videon så får du väldigt gärna skriva en tumme upp i kommentarsfältet eller gilla inlägget på min facebook-sida. Jag har saknat videoformatet här på bloggen och har lite funderingar på att börja göra några kreativa videos. Övning ger färdighet så får se vad nästa video handlar om.

Share: