Loading Likes...

Jag var snabb som attan att klicka hem en biljett när jag såg att Blondinbella skulle komma till Vasa. Detta resulterade i att jag satt på andra raden. Inte kanske platsen jag själv skulle ha valt, men sällskapet råkade bli riktigt bra.  Jag har läst Isabellas blogg i omgångar, de senaste åren bara sporadiskt när jag haft tråkigt.

IMG_5473

“Passion gör att du orkar trots att det känns tufft, för att du älskar det du gör.”

Förväntningarna var få när jag bänkade mig efter pausen för att ta del av hennes historia. Men jag blev redan i inledningen väldigt förvånad. Hon verkade så snäll, nästan lite gullig. Om det då bara är en roll eller hur det ligger till så bryr jag mig inte i. Föreläsningen var hur som helst riktigt givande. Hon berättade sin historia och pratade om hur viktigt det är med passion i det man gör. Hon påpekade också att det är helt okej att känna att du inte behöver kunna allt, men samtidigt att du skall satsa på det du kan.

Jag blev åtminstone riktigt inspirerad efter kvällen och hoppas att inspirationen sitter i ett tag.

Share: