Loading Likes...

Jag var inne en snabbis i en glasögonaffär idag för att köpa mera linsvätska och där bjöds på glögg. Tyvärr hade jag så bråttom att någon glöggkopp blev det inte. Däremot nu ikväll, efter avslutat höstmöte med Botnia Barnträdgårdslärare, så unnade jag mig glögg.

img_4311

En fin avkoppling på den här dagen med glögg ur senaste muminmuggen och så lite bokläsning. Just nu håller jag på med Olof Röhlanders senaste bok. Tanken var att jag skulle ha sett och hört Olof i Nykarleby för en vecka sen, men prioriterade om där så jag stannade hemma. En intressant föreläsning verkar det ha varit när jag kollade in sociala medier dagen efter.

Jag som gillar att läsa är i nuläget uppe i 30 lästa böcker i år. Det är en ökning på fem böcker hittills från i fjol. Jag hoppas hinna läsa åtminstone fem till innan året är slut och i den takt jag avverkat böcker den senaste tiden kanske det lyckas. Jag har ju ändå 1,5 månad på mig. Mitt mål är att läsa 1 bok/månad så minimi 12 böcker. Jag hade hoppats hinna läsa dubbelt upp i år, alltså 48-50 böcker men det får jag satsa på till ett nytt år. Vad jag läser? Allt från skönlitterärt till faktaböcker och böcker om intressanta personer. Har du någon bok du kan rekommendera åt mig?

Ps. Om du vill läsa om vilka böcker jag tyckte mest om av de jag läste 2015 så hittar du det inlägget här.

Share: