Loading Likes...

img_4362

Kanske årets sista boklass från bibban. Eller ja, när jag kom hem fick jag sms om att min reserverade bok fanns att hämta. Så Amandas nyskrivna bok kommer också finnas i högen snart. Är det någon av er som har läst hennes bok? Eller kanske någon av böckerna på bilden?

Jag är så glad att jag har hittat tillbaka till läsningen igen. Den ger mig sån ro och jag slappnar av på ett helt annat sätt när jag får läsa. På tal om läsning så har min grupp på dagis haft ett projekt tillsammans med biblioteket den senaste tiden. Biblioteket har plockat ihop bokpåsar som barnen har fått låna hem från dagis och sen läsa med sina föräldrar. Ett mycket omtyckt och roligt projekt. Vi hoppas ju förstås kunna fortsätta med projektet så att de andra grupperna får pröva också.

Ja läsning, en gåva som jag är tacksam över att min morbror gödde under barndomsåren. Det var han som gav oss en massa trevliga böcker i present och i hans bokhylla har jag hunnit botanisera som ung också när alla bibbans böcker var lästa och det var ett tag till nästa bibbabesök. Tack Pj!

Share: