Loading Likes...

Jag brukar låna och läsa hälso-/träningsböcker mellan varven, mest för att jag är nyfiken på hur de lägger upp sina tankar kring ämnen som hälsa och träning och sen för att jag kanske kan lära mig något nytt. Fias bok såg jag av en slump på instagram för några veckor sen och så fanns den att reservera på biblioteket. Redan dagen efter att jag reserverat boken så hade jag den i min hand, snacka om effektivitet.

img_3831

Jag började läsa och för att suga på karamellen lite extra så tog jag många pauser, för boken var verkligen väldigt bra. Lättläst, fantastiska bilder och inspirerande text. Ett av den senaste tidens inlägg är ju faktiskt inspirerat av Fias bok. Vad är det då som gör denna bok så bra?

Pt-Fias tio i topp känns som den där vännen som du kan plocka fram och prata hälsa och träning med. Läsa lite om antingen maten, träningen eller livet. Du behöver verkligen inte läsa hela boken från pärm till pärm, utan kan plocka valda delar. En bok som känns sund, där finns ingen hets och tänket genom hela boken är att du skall lyssna på dig själv och inte fundera så mycket på hur andra lever och vad andra äter eller tränar.

Jag gillar Fias bok och kommer faktiskt att köpa den, när tillfälle ges.

Share: