Loading Likes...

Inlägget är i samarbete med Stadshotellet i Jakobstad

Jag älskar brunch och jag gillar Jeppis, min gamla studiestad. Så när Stadshotellets restaurang Steakhouse Ludwig börjar med brunch så är jag inte sen att bila från Kvevlax för att få pröva deras nya koncept. Så roligt att se att staden blomstrar och hittar nya intressanta koncept att utveckla.

IMG_4872

Visst hade vi ju hoppats på ett trevligare väder än snöstorm denna första april. Men vi hade hur trevligt som helst inne på Stadshotellet jag, Jannike, Sara, Carro och Cindy. Så roligt att få möta människor som du annars bara ser på nätet. Å att få knyta lite nya bloggkontakter också, tjejernas bloggar har jag kikat in på nu som då, men de var ändå ganska obekanta för mig.

IMG_4864IMG_4858

Gott kaffe från Roger’s coffee

På de uppdukade borden fanns något för alla, sött och salt. Mina spontana favoriter blev pannkakan, räkröran och chokladtårtan. Å kaffet sen, African Malawi från Roger’s Coffee. Jag har blivit en riktig kaffeälskare och speciellt välbryggt och smakrikt kaffe ska det va. Tror nog jag ska införskaffa någon god kaffeblandning av nämnda kafferosteri.

IMG_4867

Matilda som tog emot oss kunde också berätta att de i samband med brunchen på lördagar kommer att ordna Saunayoga några gånger i månaden. Det lät ju verkligen spännande, jag som inte är någon yogi direkt men älskar att gå i bastun kanske borde pröva det.

Tänk vilken drömlördag, första yoga i bastun och sen en top notch brunch på det. Tack Stadshotellet och Steakhouse Ludwig för denna fina upplevelse. Hoppas att jeppisborna blir lika förtjusta i brunchen som jag blev. 

Share: