Loading Likes...

Det är en hel evighet sen jag hittade den här listan hos Caroline. Den har legat i utkastet färdigskriven lika länge. Men nu är det kanske dags att låta den se dagens ljus ute på bloggen. Det är ju i allra högsta grad sommar och jag har bara några dagar kvar till del 1 av min semester.

Vad ska du göra i sommar? När dne här veckan är slut har jag min första semestervecka. Sen fortsätter semestern i juli och det enda vi har i kalendern är två fester. Förstås blir det en hel del häng vid sommarstugan också. Å så ska jag fortsätta träna, har ju ett mål att sikta mot.

Ska du åka någonstans? Inga längre resor blir det denna sommar, men små mysiga utflykter i närmiljön tackar jag inte nej till.

Hur länge ska du vara ledig? Jag kommer att vara ledig i fem veckor. Räknar morgnarna just nu till min första lediga vecka. Både jag och Doris är så himla morgontrötta och speciellt jag ser framemot sovrmorgnar i nästa vecka.

Vad vill du verkligen hinna med? Få en hel del gjort på sommarstugan. Sen skulle det vara kul att besöka Jakobstad också. Det är ett tag sen sist och stan har förändrats en hel del. Jag vill gå på loppis och besöka något av de nya caféerna.

IMG_6490

Vad tror du egentligen du kommer göra? Sova och åka båt.

Vad ser du mest framemot? Att få spendera tid med sambon på smultronstället. Å sena kvällar på någon av terrasserna tillsammans med goda vänner. Jag ser också framemot att få vara helt ledig och bara ta dagarna som de kommer.

Vad kan gå fel? Massor, men det vill jag inte tänka på nu.

Vem kommer du vara mest med? Sambon, för första gången på flera år ska vi få ha fyra veckor semester tillsammans. Har på känn att jag behöver spendera tid med någon annan ibland också, för annars kommer vi nog bli osams.

Vad kommer du lägga mest pengar på? Utan tvekan mat.

Vad kommer du köpa inför sommaren? Ett nytt terrassmöblemang har vi redan fixat till sommarstugan och det stod högst på priolistan i år.

Kommer du använda det? O ja, både vid frukost, middag, kaffe och sena terrasskvällar.

Kommer du bli brun? Jag hoppas det. Åtminstone lite färg så att jag får känna mig lite fräschare.

Vad vill du säga till ditt sommar-jag? Gör något roligt varje dag och stressa inte upp dig över småsaker som kanske inte går som du vill.

IMG_6474

Vad kommer du äta? Grillat , min hemgjorda potatissallad och massor med glass.

Vad kommer du dricka? En kall öl, ett glas rose och mineralvatten. Vi köper alltid flera flak av de där små flaskorna och bunkrar upp på sommarstugan. Så behändigt när du behöver dricka något.

Vad kommer göra den här sommaren extra bra? Vår gemensamma fyraveckors semester. Jag är så övertaggad på den redan nu.

Vad kommer du ha på dig? Mina älskade maxiklänningar och favoritshortsen molly från Gina Tricot. Jag räknade klänningarna nyligen och kom fram till att jag har sex maxiklänningar och nästan lika många kortare klänningar.

Hur kommer du göra dig illa? Jag hoppas att jag klarar mig utan skador.

Vad oroar du dig för? Att Doris ska bli biten av en orm är det enda jag oroar mig för.

Vad kommer bli extra speciellt i år? Jag vet inte, kanske det att vi kan ta det lite lugnt och inte bara behöver fara av och an och fixa en massa saker.

Vad kommer du minnas av din sommar sen i september? Jag hoppas att jag minns många soliga dagar och spännande små utfärder.

 

Share: