Loading Likes...

IMG_5980

I helgen slog den till, inspirationen och lusten att plocka fram virknålarna. Jag grävde i gömman av garnnystan hemma hos mina föräldrar och föll för det härliga korallfärgade bomullsgarnet.

Jag googlade beskrivningar och bilder på virkade sjalar, hittade ett mönster och började på. Efter ett tag insåg jag att det var inte den sorts sjal jag var ute efter. Så jag resmade upp allt och började om. Nytt mönster, samma garn och den här gången är det en spindelsjal som växer fram. Lite klurigt men när man väl kommit underfund med hur det skall vara så går det riktigt bra.

Nu vill jag egentligen bara virka och virka för att få den klar någon gång snart. Fast ibland kommer ju vardagen och andra göromål emellan också. Tids nog har jag en korallfärgad spindelsjal att slänga kring halsen och då hoppas jag att det är tid att ta fram läderjackan också.

Share: