Loading Likes...

Hej vänner, kanske dags att tag i bloggen och väcka den ur sommartakten. Har ju ändå bara en ynka semesterdag kvar av den här sommaren innan det är dags att återgå till rutiner och jobb igen. Den enda rutin jag lyckats behålla under sommarsemestern är min träning, men mer om den i ett annat inlägg.

Sambon avslutade sin semester igår och det kändes nog lite märkligt att inte vakna bredvid honom i morse. Våra fyra gemensamma semesterveckor gick av bara farten och min oro över hur vi skulle klara det blev inte befogad. Vi som annars bara är vana vid att spendera helger och var tredje vecka tillsammans.

IMG_6678

Jag behöver din hjälp

På tal om inlägg, eftersom bloggen gått i sommartakt och jag bara uppdaterat sporadiskt den senaste tiden så är jag lite ringrostig. Har nästan inga inläggsidéer på lager just nu. Så jag behöver hjälp, jag vill ha inläggsidéer och frågor av dig. Vad vill du läsa mer om här hos mig?

Besvara gärna min snabba förfrågan så ser vi tillsammans till att blåsa liv i Fina Christina igen.

Skapa en egen enkät för användarfeedback

Share: