Loading Likes...

Det har varit ett intressant år med bloggen. Jag har lärt mig en del nytt och utvecklat flera nya tankar kring mitt bloggande. Innan vi sätter punkt för året vill jag själv klart dela med mig av de tio mest lästa inläggen detta år.

  1. Tid att göra en förändring. Om mitt beslut att spara ut håret.
  2. Att bli stylad från topp till tå. Mitt samarbete med Voga Styling.
  3. Idealet, kroppen och att älska sig själv. Min önskan om att älska sig själv.
  4. Ett litet ställe i havet. En första titt på vår sommarstuga.
  5. Världens godaste muffins. Receptlänk till de goda kanelbullemuffinsarna.
  6. Hur du sparar ut ett kort hår: sommarfrisyr. Fortsättningen på mitt hårspararprojekt.
  7. Tillbaka till rötterna. Om livskriser och en förlorad gnista.
  8. Direkt från hjärtat. Om det där med populär blogg och vad mitt femtonåriga jag en gång ville.
  9. En första titt på gubbesskatan. Lite mer om sommarstugan.
  10. Vår resa till Kap Verde. Lite kort om vår resa till Kap Verde, senare fick resan en helt egen kategori här på bloggen.

En salig blandning, en härlig mix av djupa inlägg och ytliga. Precis så som jag vill att Fina Christina skall vara. Tänk ändå vad mycket som kan hända på ett år. Tänk att när jag läste flera av dessa inlägg så inser jag att jag inte tänker alls så där idag. Vilken förändring som kan ske över ett år alltså. Nu siktar vi framåt mot 2017. Min vision med bloggen har jag haft klar ganska länge och jag längtar efter att få fortsätta med den. Här senare i veckan kommer jag dela med mig av visionen för 2017. Jag hoppas förstås att ni skall gilla det lika mycket som jag gör.

Share: