Loading Likes...

Ohoj, det här med paus är inte så illa. Nog för att jag flera gånger per dag tänker i bloggbanor, ni vet en bra bild, något att blogga om etc. Men det är så väldigt skönt att inte känna någon stress. Några tidsinställda inlägg kommer det bli framöver, men först vill jag visa er vad jag gjort de senaste dagarna.

IMG_8372

Jag har hängt en hel del på och kring vår terass. Bygget blev äntligen färdigt på torsdagkväll, så nu är det bara min del kvar att inreda och få till myset. Förstås har jag redan startat med det som finns, dvs. vin och chips till fredagsmyset.

IMG_8390

Sommartider, kärlekstider. Min lillasyster förlovade sig på lilla jul och nu äntligen ställde de till med kalas. Ett trevligt sådant i ett vackert 50-tals hus som de bor i, hon och hennes pojkvän.

IMG_8421

Sist, men inte minst har jag gått på loppisrace kring ett ballongprytt Källbacken i Nykarleby. Årets första för min del, jag märker att min loppissug är rätt stilla för tillfället. Fast visst finns det ju vissa drömfynd som jag hoppas göra någon gång under mina rundor.

Hoppas ni får en fin och solig vecka!

Share: